Onafhankelijk consumentenvergelijk toont aan: de totale order inclusief verzendkosten is bij Verhuisdozengigant het meest voordelig!
De verzendkosten zijn afhankelijk van uw ordergrootte. 

TIP: 
U betaalt géén verzendkosten indien u de dozen komt afhalen in Weesp.
Afhalen van uw bestelling in Weesp is alleen mogelijk op afspraak (telefonisch 0294-455061 of per email servicedesk@deltawebshops.nl). Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat.

Levertijden:
Als u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat uw pakket diezelfde dag wordt aangeboden bij onze bezorgdienst.
Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, krijgt u van ons een email met daarin een Track&Trace-code. Met deze code kunt u de bezorging van uw bestelling volgen. We hebben helaas geen invloed op bezorgtijden, daarvoor zijn wij net als u afhankelijk van de bezorgdienst.
Wilt u uw bestelling graag op een bepaalde dag geleverd hebben? Geef dit dan aan bij uw bestelling, of neem even telefonisch contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen u alles over bezorging vertellen.Bij de aktiepakken zijn de verzendkosten een afgeleide van hierboven; bijv. een aktiepakket a 45 stuks is hetzelfde als het versturen van 3 sets a 15 stuks; dus dan in totaal 15 euro verzendkosten.

Indien u een pallet a 240 stuks bestelt, nemen wij contact met u op voor een afleverafspraak.
Uw bestelling wordt dan niet door een pakketdienst gebracht maar met een kleine vrachtwagen bij u afgeleverd. De bezorglocatie moet dan bereikbaar zijn met een vrachtwagen en dient er iemand aanwezig te zijn. Bij palletafname GEEN verzendkosten en op werkdagen BINNEN 24 uur geleverd!

 

© 2019 - 2023 Delta Webshops | verhuisdozengigant | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel