Onafhankelijk consumentenvergelijk toont aan: de totale order incl verzendkosten is bij Verhuisdozengigant het meest voordelig!

De verzendkosten zijn afhankelijk van uw ordergrootte. Wij versturen altijd met Post NL en zij bieden het pakket tot 2x aan op het opgegeven adres.

Post NL in Nederland                        Tarief verzendkosten 
De 1e set à 15 verhuisdozen                   € 6,50 incl btw
De 2e set à 15 verhuisdozen                   € 5,00 incl btw
Iedere volgende set à 15 verhuisdozen   € 3,50 incl btw

Bij palletafname gèèn verzendkosten.

TIP:
u betaalt gèèn verzendkosten indien u de dozen komt afhalen in Weesp. Dat kan alleen ná telefonisch overleg en bij afhalen gelden de reguliere verkoopprijzen maar dan uiteraard zonder de verzendkosten. Afhalen is altijd goedkoper dan een online (aktie)pak te laten bezorgen.

Bij de aktiepakken zijn de verzendkosten een afgeleide van hierboven; bijv. een aktiepakket a 45 stuks is hetzelfde als het versturen van 3 sets a 15 stuks; dus dan in totaal 15 euro verzendkosten.

De verhuisdozen kunt bestellen in onze webwinkel.

Indien u per pallet a 240 stuks wilt bestellen, dan kunt u bestellen via onze bedrijvenshop. Uw bestelling wordt dan niet door een Post NL bezorger gebracht maar met een kleine vrachtwagen bij u afgeleverd. De bezorglocatie moet dan bereikbaar zijn met een vrachtwagen en er dient iemand aanwezig te zijn. Bij palletafname GEEN verzendkosten en BINNEN 24 uur geleverd!

Home verhuisdozen - Verhuisdozen bestellen - Verhuisdozen voor bedrijven