Veelgestelde vragen Verhuisdozengigant 

1) Hoe kan ik bestellen?

Via de webshop kunt u een bestelling plaatsen. Als u problemen heeft met bestellen via internet, stuur dan een e-mail naar onze servicedesk via servicedesk@verhuisdozengigant.nl of bel met 1 van onze medewerkers via 0294-455061.

2) Worden de verhuisdozen van de Verhuisdozengigant ook via winkels verkocht?
Nee, de verhuisdozen zijn alleen online te bestellen. Daarom zijn de dozen ook zo goedkoop.

3) Kan ik de verhuisdozen van de Verhuisdozengigant ook afhalen?
Ja, u kunt dozen afhalen in Weesp en bespaart daarmee de verzendkosten maar LET OP; afhalen is alleen mogelijk ná telefonisch overleg en bij afhalen gelden altijd de reguliere verkoopprijzen en niet eventuele aktie(pakket)prijzen. Maar omdat u de verzendkosten bespaart bent u bij afhalen ALTIJD goedkoper uit dan uw (aktie)pakket te laten bezorgen.

4) Hoe weet ik dat mijn bestelling goed is overgekomen?
U ontvangt van ons een bestelbevestiging op het door uw opgegeven e-mailadres. Indien u iets niet goed heeft ingevuld kunt u dit nalezen op uw bestelbevestiging. Heef u een fout gemaakt in bijv. uw emailadres, dan ontvangt u van ons geen bestelbevestiging, mail ons dan via servicedesk@verhuisdozengigant.nl. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie ook onze pagina over bezorging. LET OP: soms komen onze bevestigingen in uw spambox terecht (bijv. bij gmail, chello, hotmail en upc accounts).

5) Is een online betaling bij de Verhuisdozengigant veilig?
Ja, wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. U kunt bij ons via iDEAL of via creditcard (VISA en Mastercard) betalen.

6) Wat is iDEAL en is dat een veilige methode?
iDEAL is het meest gebruikte betaalsysteem dat u direct koppelt aan uw internetbankprogramma bij een online aankoop; iDEAL is een ideale manier om veilig en snel te betalen. U betaalt met iDEAL via de vertrouwde omgeving van internetbankieren van uw eigen bank. Als u online via uw bank wilt betalen, kiest u voor het logo van iDEAL. U kiest uw bank en komt terecht in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
Voor meer informatie over dit onderwerp kijk op onze pagina ‘veilig betalen en bestellen’ of neem contact op met uw eigen bank.

7a) Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Wij verzenden uitsluitend via Post NL. Standaard wordt de bestelling bij ons binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaalde order verzonden. Als de bestelling bij ons weg is, bezorgt Post NL in de regel de volgende dag, mits het afleveradres binnen Nederland is (uitgezonderd de Waddeneilanden). In incidentele gevallen kan de postbezorging er langer over doen dan gebruikelijk is, bijv. bij zon- en feestdagen of in verband met andere, onverwachte tijdsvertragende factoren. Wij kunnen u geen 100% garanties geven over de dag of het tijdstip van bezorging maar circa 98% van de bestellingen wordt reeds de volgende dag door Post NL afgeleverd.
7b) Mijn bestelling is niet compleet; wat nu?
Bij grotere bestellingen (vanaf 45 stuks) kunnen wij de bestelling niet als 1 pakket aanbieden bij Post NL; de bestelling zou dan te groot en zwaar zijn voor hun postsorteermachines. Wij versturen het dan wel als 1 bestelling, maar het kan dan voorkomen dat de 2 of meer pakketten door Post NL niet in 1 x aan u worden aangeboden. Als het niet op dezelfde dag wordt aangeboden, dan wordt in de regel het restant de volgende dag aangeboden. Dit komt slechts weinig voor.
WEIGER IN IEDER GEVAL NOOIT een eventuele 1e deellevering, want dan wordt de 2e zending automatisch door Post NL aan ons geretourneerd en heeft u helemaal geen dozen. Neem bij eventuele problemen altijd contact met ons op.

8) Op welke dagen wordt er bezorgd?
Van maandag t/m zaterdag. De zaterdag kunnen wij niet garanderen: afhankelijk van waar u woont bezorgt de pakketdienst van Post NL deze bestellingen al op zaterdag in plaats van maandag.

9) Kan ik ook een ander bezorgadres opgeven?
Ja, dat kan. U kunt uw bestelling ook op uw werk, bij familie of op een ander adres laten bezorgen. U kunt een ander bezorgadres opgeven op uw bestelformulier. De bestelling wordt altijd afgeleverd op het bezorgadres dat u opgeeft.

10) Ik ben niet thuis op de opgegeven bezorgdatum?
Indien u niet thuis bent, wordt door Post NL in eerste instantie gebruik gemaakt van de zogenaamde burenservice. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is.
Als afgeven bij de buren niet lukt of dat is niet mogelijk, dan wordt uw bestelling nog een keer op een later tijdstip aangeboden. Een bestelling wordt altijd 2 x aangeboden, voordat u uw bestelling kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Dat kunt u binnen 2 weken doen maar wij adviseren om het pakket wel z.s.m. af te halen.

11) Hoe hoog zijn mijn verzendkosten/bezorgkosten?
De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling, dit ziet u in 1 oogopslag als u het aantal gewenste dozen ingeeft. Ons systeem rekent de bezorgkosten dan direct in het bestelproces voor u uit, dus nog voordat u de bestelling heeft geplaatst en u uw gegevens moet invullen; dat is wel zo makkelijk en inzichtelijk. Zie voor alle bedragen ook eenvoudig onze pagina 'verzendkosten'. NB. Indien er sprake is van (deel)restitutie van uw bestelling, vallen verzendkosten daar niet onder.
Bij palletafname rekenen wij GEEN bezorgkosten.

12) Ik heb iets niet goed ingevuld op mijn bestelformulier?
Stuur dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer en ordernummer naar onze servicedesk via servicedesk@verhuisdozengigant.nl of bel met 1 van onze medewerkers via 0294-455061.

13) Er gaat iets niet goed met mijn betaling?
Stuur dan een e-mail met uw naam, telefoonnummer en ordernummer naar onze servicedesk via servicedesk@verhuisdozengigant.nl of bel met 1 van onze medewerkers via 0294-455061.

14) Retournering
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen aan ons retourneren waarna wij u het volledige aanschafbedrag van de dozen zullen restitueren. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Home verhuisdozen - Verhuisdozen bestellen - Verhuisdozen voor bedrijven